Info

Praktische info over het festival

 

Hoe ziet de festivalsite er uit?

 

Club Soda Festival wordt georganiseerd te Avelgem, net op de grens van West- en Oost-Vlaanderen en Henegouwen. Op nauwelijks een half uurtje van Kortrijk, Oudenaarde, Ronse, Doornik en de Franse metropool Rijsel. Het festival wordt georganiseerd in en rond het befaamde gemeenschapscentrum ‘Spikkerelle’ ter hoogte van de Scheldelaan 6 te Avelgem, net achter de Kerk.

www.avelgem.be / www.spikkerelle.be

 

Elk jaar opnieuw streven we ernaar om het festivalterrein aan te passen aan de noden van onze bezoekers met de bedoeling om plezier en comfort zo groot mogelijk te maken. Ook dit jaar zal Club Soda er weer anders uitzien.

 

Alcohol

 

Personen die jonger zijn dan 18 kunnen geen sterke drank en/of cocktails bestellen.

 

Personen met een handicap

 

Gemeenschapscentrum Spikkerelle is perfect toegankelijk voor mensen met een handicap.

 

Niet welkom

 

De politie informeert dat het gebruik van (soft)drugs op publieke plaatsen illegaal is en dus bij wet strafbaar. Ook honden, professionele camera’s en opname-appartuur, eigen dranken, wapens en scherpe voorwerpen laat je beter thuis. Er zal controle zijn aan de ingang.

 

Rookvrij

 

Het is verboden te roken binnen het gebouw of in andere afgesloten ruimtes / tenten op het terrein. Enkel buiten. We hanteren een nultolerantie wat drugs betreft.

 

Geen rugzakken binnen: huur een locker

 

Voor ieders comfort laten we geen rugzakken toe in beide zalen. Er zullen lockers voorzien worden om rugzakken of waardevolle spullen in op te bergen.

 

Schade & diefstal

 

Club Soda is niet verantwoordelijk voor schade of diefstal.

 

Privacy

 

Bij het betreden van de festivalsite ga je automatisch akkoord met de mogelijkheid dat je gefilmd of gefotografeerd wordt. Deze beelden worden geregisteerd en bewaard en kunnen worden gebruikt ter promotie van toekomstige evenementen.

 

Feest verstandig!

 

Neem een kijkje op de website van de DrugLijn voor enkele onmisbare tips tijdens het uitgaan: https://www.druglijn.be/tips-en-advies/uitgaan/veilig-en-gezond-uitgaan

 

Dress code

 

Er is geen specifieke dress code. Kledij die discriminerend is, of haatdragend, is echter niet toegelaten.

spikkerelle